TCCoA Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
281 Posts
Discussion Starter #1
Other than the air compressor could be failing...what are the electronic relays, fuses, and components that could go bad?

I checked High Amp Fuse 3 (60 AMP) and it has not broke. The switch did not switch itself off.

The compressor was pumping just fine 2 days ago, but all the sudden, nothing at start up.

I have a 95 Lincoln Cont.

Please help, I've been driving a bucking rodeo horse to work the last few days!!!

--Chris

PS - Sorry I have to come to this forum for Cont information. LOD boards are rarly visted, and the moderators suck!
 

·
Registered
Joined
·
401 Posts
I don't know about conti's, but mark 8 has a relay for the compressor, which is the same as the abs relay. If they are the same on your car, you could try swapping them around and seeing if it works. Maybe try applying 12v directly to the compressor, see if it fires up.
 

·
Registered
Joined
·
281 Posts
Discussion Starter #3
I would love to if you could provide some detail as to what the Relay looked like. A picture would be great, but the location would satisfy me just as well.

Why can't it be with all the other relays? DOUT!
 

·
Registered
Joined
·
401 Posts
CLowe1243 said:
I would love to if you could provide some detail as to what the Relay looked like. A picture would be great, but the location would satisfy me just as well.

Why can't it be with all the other relays? DOUT!
I'll see what I can do as far as a picture. Have you tried lincolnsonline?
 
1 - 4 of 4 Posts
Top