TCCoA Forums banner
1 - 20 of 35 Posts

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hey guys . whats up again. Just tuned my car up with autolite double plat. plugs. gapped at .54, taylor wires, and demon coil pack. also put magnum cai. than i filled it up with gas b/c it was runnig on empty.

Now my car is bogging. and its getting worse. im figuring bad gas. so i put 2 bottles of dry gas (water absorber or whatever its called made by heet) drove about 20 miles or so. but still no fix. what could it be??
 

·
Hittin' Switches
Joined
·
1,484 Posts
shadow357x2 said:
fuel filter, pump could be several things. Does it act like its starving for gas or just loosing power at a certain range?

S

mine did that pretty badly also, turned out to be the mass air flow sensor.

it still does it some, but its not near as bad. i let the car sit for about 2 months and i didnt drive it and it seems to be doing it again....


just somethin to try
 

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #4 · (Edited)
thats really weird that this happened right after the tune up? the demon coil pack says to set the gap at .65. but i have them set at .54 factory spec. ...........(i read the instructions for coil pack after the fact, didnt think it would make a diff.) could that be it? it feels like the engine is gonna blow up lol

troubleshot the maf by disconnecting it. that aint the problem
 

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #6 · (Edited)
it just started about 40 min. after tune up. than progressivley got worse and worse. it even stalled a few times. and when i started it , it died about 5 sec. later. than started again.
 

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #8 · (Edited)
ha..considering i threw the old plugs away. they were kinda shot. plus it took me close to 2.5 hrs to do everything. tuning this car is a major kick in the balls :mad: lol
 

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #9 ·
found and semi fixed the problem. a loose #1 cylinder spark plug wire was the culprit !! :eek: :eek: :rolleyes:

i got it on there but cant go anyfurther b/c there is no room to push it in place to hook and lock. all i need is some more room to give hit a good push and im good. im just gonna bring it to my freinds shop and stick it on the lift.
 

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #11 ·
ha. ur beat. i hate the car now b/c its running like ****. but once i fix , ill love it again LOL:D

thses cars were always so tempermental damn it!:eek:
 

·
Banned
Joined
·
613 Posts
Discussion Starter · #13 ·
lol screw cruising. im nailing everytime i get on the highway foir about a min or 2. love the sound of that v-tec and intake combo when they kick in. lol too bad i hate japanese and fwd vehicles.
 

·
Registered
Joined
·
882 Posts
A full tank of gas, and you expect a fix on a bad tank of gas after 20 miles?

Run it down and try another station, other then that, get rid of the demon ignition crap and go back to OE.
 
1 - 20 of 35 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top