TCCoA Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
58 Posts
Discussion Starter #1
:(

Yesteday I was helping my bro install an amp and a new deck. After everything was done, the following occurred with the car:

1) wouldnt shift out of park, even with brake pressed. (OD button works ok)
2) rear lights, including 3rd light dont work when pressing the brake.
3) power seat doesnt work
4) hazard light doent work.

Does someone know if the parking shift lock has anything to do with this? And where is the switch located?

All the fuses are hot, and everything else works fine in the car (I mean it starts, AC blows, etc)

Its really weird, I am clueless how this happened. My guess is something was moved inadvertently, but what?

Any help is greatly appreciated.

JC
------------
cars, they are like women: cant live with 'em and cant live without 'em
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Double check you 15amp STOP/HAZ fuse

You say all your fuses are hot? Do you mean they have power or are they physicly hot? I would have another look at the 15amp STOP/HAZ fuse because it powers everything you describe except your power seat. Also go back and double check your wire install you have shorted something.

Chris............

1) wouldnt shift out of park, even with brake pressed. (OD button works ok)
2) rear lights, including 3rd light dont work when pressing the brake.
3) power seat doesnt work
4) hazard light doent work.
 

·
Registered
Joined
·
16 Posts
Already said what it is!?

Read the title of my last post it says and its content.

" Double check you 15amp STOP/HAZ fuse "

Thats what its called and it explains what it powers.

MadDog2020 said:

Which fuse would that be? can you enlighten us?
 
1 - 6 of 6 Posts
Top